Acest site este în administrarea SCARPA CREUSE SRL identificat prin CUI 32927235, J26/292/2014, adresa sediu social în Reghin, județ Mureș, str. Kiss Zoltan 16/ B C, denumit în continuare "Vanzator" și este pus la dispoziția oricărei persone fizice ori juridice, denumite în continuare "Cumparator". Urmatorii termeni folositi in acest contract vor avea sensurile de mai jos:

Site / Domeniu - toate informatiile de pe domeniul www.cadenzza.ro si subdomeniile acestuia care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

Vanzator – CADENZZA.

Client – orice persoana fizica sau juridica ce plaseaza o comanda si care ia la cunostiinta continutul prezentului site prin orice modalitate de comunicare oferita de catre acesta (electronic, telefonic) sau printr-un acord de utilizare incheiat intre CADENZZA si client care necesita utilizarea unui cont.

Utilizator – persoana fizica sau juridica inregistrata pe Site prin crearea unui cont care se declara ca fiind de acord cu clauzele mentionate in prezenta sectiune.

Nickname – orice nume fictiv sau nu adoptat de catre Utilizator sau Client si care poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea care corespunde unei adrese de e-mail si unei parole, care are ca obiect realizarea unei comenzi. De asemenea, in cont pot fi regasite informatii cu privire la istoricul Clientului (comenzi amplasate, facturi etc.).

Favorite – sectiune din Cont care permite Clientului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite in care Clientul / Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”). Listele pot fi:

A. Publice: orice Client / Utilizator poate vizualiza Lista Clientului / Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Clientului / Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Clientul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

B. Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Clientul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

Comanda – modalitate de comunicare stabilita intre Vanzator si Client care valorifica vointa clientului in procesul de achizitionare a unui bun.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientuluiui ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiune organizata ce are un obiectiv comercial prin expunerea unui anumit numar de bunuri sau servicii, avand stoc limitat.

Contract – acordul de vointe realizat la distanta intre Vanzator si Client, prin care Vanzatorul este obligat sa livreze produsul, iar Clientul sa plateasca pretul intocmai cum s-a convenit. Continut toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – evaluarea obiectiva realizata de beneficiarul unui produs asupra aspectelor ce tin de comportamentul Vanzatorului. Rating – aprecierea calitatii produsului ori a comportamentului vanzatorului exprimata prin acordarea unui numar de stele (intre 1 si 5), Rating-ul fiind in conexitate cu Review-ul.

Comentariu – observatie realizata de catre un utilizator referitoare la produs sau comportamentul Vanzatorului.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori / Clienti in vederea obtinerii de informatii asupra produselor regasite pe Site.

Raspuns – informatie scrisa sub forma unuei explicatii acordate de catre un Utilizator / Client altuia care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – instrument electronic (e-mail, telefon) prin care clientii interesati sunt informati de produse sau servicii oferite de catre Vanzator (promotii, oferte), fara niciun angajament din partea acestuia cu referire la informatiile continute.

Tranzactie – incasarea, precum si rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre CADENZZA, Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Voucher – cupon fizic sau virtual in care se regaseste un cod unic folosit in avantajul Clientului la achizitionarea unui produs.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, chat, e-mail, facebook) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Dupa plasarea comenzii, clientul va primi o notificare electronica sau telefonica, ce are rol de informare, nesemnificand acceptarea Comenzii.

Vanzatorul poate sa modifice cantitatea produselor vizate de comanda, insa doar pentru motive temeinice si doar prin informarea prealabila a clientului. Vanzatorul va returna suma achitata.

Data perfectarii acordului de vointe se considera a fi in momentul in care Clientul primeste nota de expediere de la Vanzator.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Plasarea unei comenzi pe Site se realizeaza prin acceptarea Termenilor si Conditiilor si

este destinata oricarei persoane, insa CADENZZA poate sa restrictioneze accesul unui anumit utilizator, pentru motive temeinice, daca acesta pericliteaza in vreun fel activitatea desfasurata de Vanzator sau de alti utilizatori. Clientul poate sesiza in orice moment Departamentul de Relatii cu Clientii al CADENZZA.

Comunicarea dintre Client si Vanzator se realizeaza prin accesarea chat-ului online, pe pagina oficiala de Facebook, sau telefonic.

Tarifele tuturor produselor sau serviciilor sunt mentionate in moneda nationala (RON).

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea incumba clientului.

Informatiile despre un anumit produs exprimate prin ilustratii, descrieri au doar menirea de a prezenta respectivul produs.

Dupa ce produsul a fost livrat, ii se va solicita Clientului realizarea unui Review ce are ca rol imbunatatirea calitatilor produsului sau serviciului, respectiv informarea celorlalti potentiali client.

CESIONARE SI SUBCONTRACTARE

Vanzatorul poate cesiona sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de optimizarea Comenzii. Acordul Clientului nu este necesar, insa trebuie sa fie informat. Vanzatorul este responsabil fata de Client pentru cesionare sau subcontractare.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul site-ului care include logo-uri, reprezentari, simboluri, imagini statice si dinamice, texte si alte continute multimedia aflate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a CADENZZA; acesta isi rezerva toate drepturile obtinute in acest sens.

Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte persoane, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de CADENZZA, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CADENZZA asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al CADENZZA.

Orice Continut la care Clientul are sau obtine acces prin orice modalitate, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre CADENZZA si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea CADENZZA cu referire la acel Continut.

Clientul poate utiliza un Continut numai in scopuri personale si non-comerciale, cu mentiunea ca aceasta utilizare sa nu incalce prevederile Documentului.

CADENZZA poate sa confere Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un alt acord de utilizare, un anume continut de care va beneficia Clientul in baza acestui acord. Acordul va defini precis perioada pe care se intinde si nu va reprezenta un contract daca acel Client sau un tert care obtine acces la acest continut transferat si care ar putea fi prejudiciat pe perioada desfasurarii acordului sau dupa expirarea sa.

Continutul transmis catre Client direct de catre Vanzator sau prin vizitarea Site-ului nu semnifica o obligatie contractuala din partea CADENZZA. Orice utilizare contrara prezentului Document a Continutului, este interzisa.

EFECTUAREA UNEI COMENZI

Comanda se realizeaza prin adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, dupa care Clientul va efectua plata prin mijloacele indicate, moment care marcheaza inregistrarea comenzii.

In cazul platilor online acestea se pot efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele  cadenzza.

Clientul ii pune la dispozitie Vanzatorului toate informatiile personale (corecte) necesare in vederea facilitarii expedierii respective comenzi.

Anularea comenzii realizate de Client, se poate face de catre Vanzator fara nicio obligatie pecuniara ulterioara, in urmatoarele situatii:

-        neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

-        invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri utilizat de CADENZZA, in cazul platii online;

-        datele furnizate de catre Client pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

De asemenea, Clientul poate sa renunte unilateral la contract in termen de 14 zile calendaristice de la incheierea acestuia cu obligatia de a returna produsul. Nu este necesara existenta unor motive temeinice.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

–  ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

–  ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa https://cadenzza.ro/ro/contact, cu subiectul mesajului “Returneaza produse”. Clientul va trebui sa returneze si alte compensatii materiale care au insotit produsul comandat, daca acestea exista, in timp ce Vanzatorul va avea la dispozitie 14 zile de la data comunicarii intentiei de retragere catre Vanzator.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

-        pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

-        pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

Este posibila, de asemenea, amanarea rambursarii sumei achitate pana cand Vanzatorul reintra in posesia produsului comandat sau cel putin pana cand exista o dovada care sa ateste expedierea produsului de catre Client.

Daca produsul comandat nu poate fi livrat din varii motive, Vanzatorul va trebui sa il informeze pe Client asupra acestui fapt, iar din momentul in care livrarea a devenit absolut imposibila, curge un termen de sapte zile in care trebuie sa aiba loc returnarea pretului platit.

ACORD DE CONFIDENTIALITATE

CADENZZA se obliga sa pastreze confidentialitatea informatiilor obtinute de la Client. Derogarile de la secretul confidentialitatii sunt prevazute expres in Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, pareri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  CADENZZA nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Odata cu inscrierea in baza de date CADENZZA, Clientul confera consimtamantul sau expres de a fi contactat de alti parteneri ai CADENZZA (producatori, distribuitori).

PUBLICITATE

Publicitatea se realizeaza prin intermediul comunicarii Newsletterelor de catre CADENZZA, cu asigurarea confidentialitatii informatiilor.

Clientul are libertatea de a alege primirea Newsletterelor atat in momentul inregistrarii pe site, cat si ulterior, prin contactarea CADENZZA, modificarea setarilor din Contul clientului de la sectiunea “Informatii Personale”, precum si prin accesul link-ului de dezabonare de la aceste mesaje.

FACTURARE. PRETURI. TERMENE

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.cadenzza.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Clientului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de CADENZZA, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

In ideea facilitarii emiterii unei facturi, Clientului ii revine obligatia de a-si pastra in mod concis informatiile din Contul sau. Clientul poate salva in baza sa de date informatiile privitoare la facturile existente emise de CADENZZA.

Cumparatorul consimte la primirea facturilor in format electronic, odata cu finalizarea Comenzii..

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 ore in Cont de la primirea comenzii te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: officecadenzza@gmail.com.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se realizeaza exclusiv pe teritoriul Romaniei. Obligatiile Vanzatorului sunt urmatoarele:

-        livrarea de produse catre Client in sistem de curierat door-to-door;

-        ambalarea conforma a produsului si punerea la dispozitie a oricaror documente necesare livrarii.

GARANTIA PRODUSELOR

Bunurile comercializate de catre CADENZZA, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei existente si politicilor comerciale ale producatorilor. In cazul Bunurilor vandute si livrate de CADENZZA, certificatele de garantie sunt emise direct SCARPA CREUSE SRL.

Produsele puse in circuit comercial de CADENZZA sunt noi, iar sursele de producere a acestora functioneaza, toate, in cadru legal.

Garanția comercială acordată este de 30 zile de la primirea produsului. Garanțiile consumatorilor sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 și se regăsesc în certificatul de garanție ce însoțește produsul. Pentru a beneficia de garanție, consumatorul are obligația să respecte instrucțiunile, recomandările și observațiile cuprinse în certificatul de garanție. Produsul se returnează în ambalajul original împachetat într-o sacoșă sau pungă. Avem rugămintea ca toate cutiile, accesoriile produselor să nu prezinte urme de scotch sau să fie scrise.

Certificatele de garantie se trimit impreuna cu produsul comandat. In cazul in care acestea lipsesc, Clientul va trebui sa sesizeze omisiunea la adresa:  officecadenzza@gmail.com.

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Transferul proprietatii are loc in momentul efectuarii livrarii, ulterior platirii pretului, cand Clientul semneaza dovada de primire in fata angajatului firmei de curierat.

RASPUNDERE

Vanzatorul nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite (inclusive furt) de catre Client sau alt tert ulterior livrarii produsului, daca Vanzatorul si-a indeplinit obligatiile in mod legal.

In momentul in care o persoana isi creeaza un Cont pe www.cadenzza.ro, se declara de acord cu Termenii si Conditiile Site-ului si se angajeaza sa fie raspunzator pentru confidentialitatea informatiilor personale (nume utilizator, parola) si pentru activitatea desfasurata prin Contul sau.

Dupa inregistrare, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea tacita a unor posibile modificari aparute in “Termeni si Conditii”. CADENZZA isi rezerva dreptul de a putea modifica unilateral, in orice moment, Termenii si Conditiile Site-ului, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Inscrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti, in sectiunea “Părerea clienţilor noştri:”. Clientul are libertate absoluta in formularea comentariilor.

Din momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, acesta isi pastreaza un caracter de continuitate si irevocabilitate. Fiecare Utilizator/Client, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–      sa utilizeze un limbaj adecvat;

–      sa se limiteze in a descrie caracteristicile produsului, detaliile comenzii si comportamentul Vanzatorului;

–      sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare si orice review va fi inscrisa in sectiunea “Părerea clienţilor noştri:”;

–      sa formuleze comentarii obiective, in concordanta cu realitatea si sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod date personale sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–      sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala cu cea a Vanzatorului;

–      sa nu foloseasca materiale publicitare in interes personal;

–      sa nu utilizeze aceasta sectiune pentru a comunica cu Vanzatorul.

 

Comentariul scris asupra calitatii produsului si desfasurarii comenzii va fi insotit de oferirea unui rating exprimat prin stele 1-5, care va contribui la rating-ul general afisat pe pagina.

In situatia in care Utilizatorii/Clientii ataseaza fisiere foto sau video Review-ului, acestia sunt nevoiti sa respecte urmatorul set de reguli:

–       imaginile si videoclipurile atasate trebuie sa se refere la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, respectandu-se drepturile de autor;

–      imaginile si videoclipurile nu trebuie sa faca referire la violenta, limbaj inadecvat, sau alte chestiuni care sunt susceptibile de a ofensa sau discrimina o anumita persoana;

–      imaginile si videoclipurile nu trebuie sa contina informatii sau date legate de alte persoane si nici URL-uri catre Site-uri cu aceeasi activitate comerciala ca a Vanzatorului.

Daca un Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns este susceptibil de a fi contrar Termenilor si Conditiilor, acesta trebuie analizat de catre Vanzator si indepartat, daca este necesar..

Daca incalcarea Termenilor si Conditiilor Site-ului intervine in mod succesiv, Vanzatorul poate sa suspende activitatea Utilizatorului cu privire la aceasta sectiune.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Site-ului: https://cadenzza.ro/ro/contact, subiectul “Retur”.

Vanzatorul trebuie sa solutioneze reclamatiile in termen de 30 zile calendaristice de la primirea lor.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CADENZZA este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul “x”.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, CADENZZA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate.

Colectarea datelor vizeaza informarea Clientului cu privire la validarea, expedierea si facturarea Comenzii, solutionarea anularilor sau a altor probleme care intervin in plasarea comenzii, expedierea de Newslettere prin email sau telefon precum si alte aspecte cum ar fi monitorizarea activitatii Clientului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a CADENZZA, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul “X”, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Municipiul Reghin, Str. Kiss Zoltan 16 B C, Județ Mureş, SCARPA CREUSE SRL , se poate pretinde confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu procesate.

In acelasi sens, se poate cere interventia directa asupra datelor, cum ar fi rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu se regaseste in conformitate cu Legea 667/2001 (protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date), trecerea in anonimat a unor date a caror prelucrare nu se afla in cadru legal (legea mentionata mai sus) sau notificarea catre tertii carora le-au fost divulgate datele, daca aceasta este posibila si proportionala.

Este posibila incheierea unui acord de confidentialitate intre CADENZZA si Client, care vizeaza furnizarea unor date cu caracter personal ale Clientului unor alte entitati juridice cu care Vanzatorul se afla in relatii comerciale (furnizori de servicii curierat, servicii de marketing, servicii bancare). Informatiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate si unor organe de stat abilitate in acest sens, in limite legale, cum ar fi Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti sau alte asemenea organe, insa doar pe baza unei cereri expres formulate.

FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va putea fi trasa la raspundere pentru neexecutarea obligatiilor contractuale (totale sau partiale), daca o astfel de neexecutare se datoreaza unui caz de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, irezistibil si independent de vointa partii, care o impiedica sa-si execute obligatiile contractuale. Daca in termen de 15 zile de la data producerii, evenimentul de forta majora nu inceteaza, oricare dintre parti va putea denunta Contractul, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese. Forta majora se probeaza conform legii.

LEGEA APLICABILA. SOLUTIONAREA CONFLICTELOR

Prezentul Contract este supus legii romane. In cazul in care se nasc unele litigii intre CADENZZA si Client, acestea se vor rezolva pe cale amiabila, iar daca nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor si a conditiilor, regulilor de prelucrare a datelor cu caracter personal si a politicii de colectare de date automate (cookies).
You have successfully subscribed!
This email has been registered