Cost Retur: 15 RON

Cost Schimb: Gratuit  (Pentru Primul Schimb)


Produsele se pot schimba, returna în maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului însă dorim să anunțați returul conform procedurii descrise mai jos, pe mail officecadenzza@gmail.com sau la numarul de telefon 0754322102.

Fie că doriți să schimbați produsul, fie că doriți returnarea banilor, nu trebuie să vă deplasați! Noi trimitem curierul la dumneavoastră.

RETUR

Returul este achitat de client si suma de 15 ron se va opri din suma returnata in cont ( valoarea acestuia in momentul achizitiei). Rambursarea banilor se face pentru contravaloarea produsului achizitionat.  Taxa de transport nu se restituie.

Vom trimite un curier la adresa din comanda iar dupa ce va ajunge la noi in sediu se va procesa returul. Nu se accepta produsele cu urme de purtare si coletele trimise cu ramburs. Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat cu plata transport la dumneavoastra.

In situatia in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, sau produsul comandat  prezinta defecte din fabricatie , contactati-ne in interval de 72H pentru a reclama aceasta situatie la numarul de telefon 0754322102. O sa inlocuim produsul cu unul nou sau o sa va restituim banii. Situatie in care  cheltuielile de transport sunt suportate de SCARPA CREUSE SRL.

Notă: 

-Vă recomandăm să probați incaltamintea pe o suprafață moale: covor, mochetă, etc., pentru a preveni deteriorarea produsului ( a talpii) în cazul în care doriți să îl returnați sau sa schimbati marimea, produsul.

-Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura in cazul produselor de imbracaminte, accesorii.

Daca au fost indeplinite conditiile de retur, transferul bancar se va face in 24 de ore pentru comenzile achitate cu cardul si in cateva zile lucratoare pentru comenzile achitate ramburs, de la sosirea coletului la sediul nostru (de luni pana vineri). Termenul legal de returnare a banilor este de 14 zile.

Echipa noastra face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor in site, totusi pot exista situatii in care nuanta culorii produsului poate fi putin diferta fata de nuanta afisata in site. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare/nuante intre cele afisate pe monitorul/dispozitivul dvs si cele ale produselor, din cauza particularitatilor acestora.

Te rugam sa ne trimiti un email cu urmatoarele informatii pe adresa: officecadenzza@gmail.com:

  • Nume si prenume
  • Numarul comenzi
  • Daca ai achitat cash: cont bancar (IBAN)
  • Daca ai achitat cu cardul: transferul va fi efectuat pe cardul respectiv

Pentru a accesa formularul de retur, click aici.

 

 

SCHIMB PRODUS GRATUIT (Pentru Primul Schimb)

Te rugam sa ne trimiti un email cu urmatoarele informatii:

  • Nume si prenume
  • Numarul comenzii
  • Produsul pe care doresti sa il schimbi
  • Produsul pe care il doresti in schimb (cod/link, marime, culoare)

Vom trimite produsul solicitat la adresa ta iar schimbul se va face pe loc, de fata cu curierul. 

- dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
- dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului.

 

Pentru a accesa formularul de schimb, click aici.

 

Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor si a conditiilor, regulilor de prelucrare a datelor cu caracter personal si a politicii de colectare de date automate (cookies).
You have successfully subscribed!
This email has been registered