PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Cadenzza are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate.

Colectarea datelor vizeaza informarea Clientului cu privire la validarea, expedierea si facturarea Comenzii, solutionarea anularilor sau a altor probleme care intervin in plasarea comenzii, expedierea de Newslettere prin email sau telefon precum si alte aspecte cum ar fi monitorizarea activitatii Clientului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Cadenzza si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus. De asemenea, sunteti de acord expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC SCARPA CREUSE SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate in scopuri de marketing, promovare a produselor, publicitate, media, cercetare de piata, urmarirea vanzarilor si al comportamentului consumatorului.

Prin citirea Documentului (vezi varianta PDF completa) ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: STR. Kiss Zoltan, Nr. 16 / B C, Reghin, Jud. Mures SC SCARPA CREUSE SRL, se poate pretinde confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu procesate. De asemenea aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si puteti cere stergerea totala sau partiala a datelor personale stocate de SC SCARPA CREUSE SRL. 

In acelasi sens, se poate cere interventia directa asupra datelor, cum ar fi rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu se regaseste in conformitate cu Legea 667/2001 (protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date), trecerea in anonimat a unor date a caror prelucrare nu se afla in cadru legal (legea mentionata mai sus) sau notificarea catre tertii carora le-au fost divulgate datele, daca aceasta este posibila si proportionala.

Este posibila incheierea unui acord de confidentialitate intre Cadenzza si Client, care vizeaza furnizarea unor date cu caracter personal ale Clientului unor alte entitati juridice cu care Vanzatorul se afla in relatii comerciale (furnizori de servicii curierat, servicii de marketing, servicii bancare). Informatiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate si unor organe de stat abilitate in acest sens, in limite legale, cum ar fi Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti sau alte asemenea organe, insa doar pe baza unei cereri expres formulate.

Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor si a conditiilor, regulilor de prelucrare a datelor cu caracter personal si a politicii de colectare de date automate (cookies).
You have successfully subscribed!
This email has been registered