-->

Livrare si returnare

Livrarea se face prin curier rapid ( FAN COURIER )

Comenzile plasate in zilele lucrătoare până în ora 15, vor fi expediate in aceeași zi, cu livrare in 24 de ore iar în condiții excepționale 48 ore. Comenzile plasate dupa ora 15, vor fi expediate în ziua următoare cu livrare in 48 de ore de la plasarea comenzii iar în situații excepționale 72 ore. Comenzile plasate vineri după ora 15, vor fi trimise Luni, cu livrare Marti.

• Transportul costă 18-20 lei pentru comenzi mai mici de 400 lei iar comenzile vor fi trimise prin Fan Courier;
• Pentru comenzi mai mari sau egale cu 400 Lei, transportul este gratuit-valabil pentru localitățile care nu necesită km suplimentari. Nu noi decidem dacă sunt km suplimentari sau nu, transportul se calculează cu ajutorul calculatorului curierului;

Comenzile care au km suplimentari ( adica nu va aflati in zona de acoperire a curierului ) se vor trimite prin Posta Romana iar costul de transport va fi intre 18-20 lei iar timpul de livrare 4-5 zile.

• Plata se face prin RAMBURS la primirea coletului sau plata cu CARDUL
• Orice comandă primită până in ora 15:00 va fi trimisă în aceeaşi zi, iar dumneavoastră o puteţi primi în 24 de ore.
• Pentru comenzile la care livrarea necesită km suplimentari (localitățile unde curierul nu are sediu/localitățile aflate la distanța mai mare de 10km față de sediul curierului) livrarea se taxeaza suplimentar, transportul fiind conform tarifelor curierului.

Avantajele trimiterii prin Curier Rapid:

• Livrare Sâmbăta în localităţile importante!
• Rapiditate - Livrarea se face în 24 ore în zilele lucrătoare ( Luni-Vineri | 10:00 - 18:00 ), in condiții ideale.
• Siguranţă şi eficienţă;
• Verificare Online a statusului expedierii.

Returnarea produselor - RETUR GRATUIT

Returul este gratuit doar pentru localitățile în care exista sediu al curierului, fără km suplimentari. Dacă nu există sediu în localitatea respectivă, clientul trebuie sa trimită coletul  iar costurile de transport sunt suportate de client.

Produsele se pot returna în maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului însă dorim să anunțați returul conform procedurii descrise mai jos.

Fie că doriți să schimbați produsul, fie că doriți returnarea banilor, nu trebuie să vă deplasați! Noi trimitem curierul la dumneavoastră.

Ce trebuie sa faceți dumneavoastră:

Pentru RETUR: Faceți click A I C I și selectați subiectul "retur" iar în mesaj să ne specificați referința comenzii, motivul returului, un cod IBAN și numele titularului.

Pentru SCHIMB:Faceți click A I C I și selectați subiectul "schimb" iar în mesaj să ne specificați referința comenzii, modelul și numărul produsului pe care îl doriți în schimb.

De restul ne ocupam noi

Important: NU acceptăm spre retur produse care au fost purtate si prezinta urme clare de uzură. Toate produsele declarate neconforme (care prezintă urme de purtare, uzură, deteriorare) se vor returna către client fără a se accepta cererea de RETUR monetar sau SCHIMB de produs.

În vederea returnării produselor trebuie respectați următorii pași:

- Returnarea contravalorii NUMAI a produselor, se face numai într-un cont bancar, nu acceptăm colete cu ramburs!
- Dacă ați plătit cu cardul, se va face transferul aferent contravalorii produselor returnate, pe cardul pe care l-ați folosit la plasarea comenzii în decurs de aproximativ 3 zile lucrătoare de la acceptarea returului;
- Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost trimise;
- Nu trebuie să poarte urme de purtare;
- Trebuie să conțină etichetele și documentele cu care au fost trimise;
- Nu se acceptă colete cu ramburs;
- Nu se primesc retururi neanunțate;
- Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de către noi, în cazul în care nu se dorește altceva în schimb;


- În cazul în care se dorește schimbul produsului cu un alt produs, acesta se poate face numai daca produsele sunt la acelasi pret, returnarea produsului este suportat de noi iar noua expediție cu schimbul solicitat o va suporta clientul, 11 lei. Dacă doriți schimb cu o altă mărime sau un alt produs, noi trimitem curierul pentru a ridica acel colet iar după ce coletul ajunge în sediul nostru, vom trimite modelul dorit în schimb.

- În cazul unui schimb care necesită km suplimentari, solicităm ridicarea coletului din cel mai apropiat sediu al curierului.

- Este alegerea dvs dacă doriți banii înapoi sau un alt produs;

- Contravaloarea numai a produselor se returneaza numai prin transfer bancar,pentru asta avem nevoie de contul IBAN;

- Valoarea returului va fi inapoiata in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului;

- Transferurile bancare pentru returnarea produselor se efectueaza numai după ce coletul trimis de client ajunge la noi in sediu în starea în care a fost primit
- În cazul în care s-a beneficiat de transport gratuit la o comandă mai mare de 400 RON, iar după returnare, valoarea produselor devine mai mică de 400 RON, avantajul transportului gratuit se pierde.